НАШАТА ИСТОРИЯ

#
#
История

„Бест Фрутс 17“ ЕAД е български производител на сокове, нектари и плодови напитки с търговски марки Флорина и Страйк. Продуктите на компанията са представени на международни пазари и имат утвърдено присъствие на 4 континента в държави като Китай, САЩ, Великобритания, Гърция, Румъния, Кипър, Македония, Гана, Молдова, Скандинавски страни. Компанията предлага, както широко портфолио от традиционни и екзотични плодови вкусове, така и уникални по рода си продукти с рецептури, създадени според вкусовите разбирания и консуматорски предпочитания за конкретни страни.

 • greek
  1993

  Историята на Флорина стартира през 1993 година в съседна Гърция.

 • bulgarian
  1997

  През 1997 година е направена първата инвестиция в производствена база в България. Флорина вече е на 4 години.

 • leo
  1999

  През 1999 година плодовите сокове на Флорина печелят отличието „Златен лъв“ на Изложение „Произведено в България“.

 • golden
  2000

  2000 година – Флорина печели наградата „Златна ябълка“ на международното изложение за органични продукти „ИнтерЕко“.

#
#

В следващите години марка Флорина работи усилено в посока изграждане на бранд имиджа и удовлетворяване нуждите на консуматорите с вкус и разнообразие.

 • shutterstock_1459045136
  2013

  20 години от стъпването на Флорина на българския пазар.

 • Flo_Force
  2014

  Създаване на нова детска серия – подбранд на Флорина. Същата година е създадена и новата продуктова линия студен чай Флорина в три иновативни вкуса и намалено калорийно съдържание. Вкус Праскова и Маракуя печели Златен медал за качество и иновация на продукт на Изложението Интерфуд & Дринк България.

 • Screenshot123
  2014

  Флорина променя цялостно визията на портфолиото си, давайки на консуматорите разнообразие от цветове за всеки вкус и настроение.

 • Design1
  2017

  Флорина вече се предлага в 10 страни на 4 континента /Китай, САЩ, Англия, Гърция, Румъния, Кипър, Македония, Франция, Либия, Гана/.

 • Florina_IceTea_LOGO-01 1
  2018

  Серията Флорина студен чай преминава в нова картонена опаковка от 500 мл, а лансирането ѝ е подкрепено от мащабна кампания Ice Tea FesTEAval.

 • 1L
  2020

  Флорина преминава през редизайн на цялото портфолио в картон 1л и 250мл и стартира производството на серия нектари в стъклена опаковка 250мл. За пръв път марката добавя към портфолио си и директен сок 100% в удобна семейна опаковка от 3л bag-in-box под нов подбранд Florina Direct.

 • Icetea
  2022

  Флорина обновява дизайна и вкуса на линията си студен чай, което повлиява изключително позитивно на продукта и отношението на консуматорите.

#
#

Към днешна дата в тон със стремежа си за използване на природосъобразна картонена опаковка, Флорина премина и към картонена сламка за опаковката си от 250мл, преустановявайки използването на пластмаса. А от края на 2022 година картонената ни опаковка бе допълнена и от прикрепена капачка за по-лесно рециклиране. Малки промени с голямо значение за околната среда.

Изтегли Нашия Каталог


  catalog
  #
  #
  This site is registered on wpml.org as a development site.